Munkavédelem

Munkavédelmben van segítségre szüksége?

Nem kell tovább keresgélnie! Itt biztosan megtalálja, amit keres.

Aggódik, hogy a munkavédelmi felügyelők hiányosságokat találnak az Ön által készített kockázatértékelésben, pedig napokat töltött azzal, hogy legjobb tudása szerint készítse el a dokumentációt? Ezzel nincs egyedül; hiába lelkiismeretes az ember, a legjobb szándéka ellenére is hiba csúszhat a munkájába. Hiszen ki tudja ezt a temérdek munkavédelmi előírást fejben tartani? Különösen nyomasztó lehet ez a probléma, ha pályakezdőként kell egy teljes anyagot a főnök vagy a megbízó asztalára tenni. A Munkavédelmi segédanyagokra bátran támaszkodhat. Könnyen értelmezhető, egyszerűen és gyorsan használható segédletek ezek, melyek mindent tartalmaznak, amit a legtöbb cégnél tudni kell. A legjobb az egészben, hogy nem Önnek kell azzal vesződnie, hogy összegyűjti ezeket az előírásokat, elkészíti ezeket a sablonokat, hiszen már készen vannak.

Hogy mit kínálok? Amerikai és nyugat-európai módszertanból évek gyakorlata és tapasztalata alapján kidolgozott rendszert, mely kialakításában folyamatosan követtem a magyar jogszabályokat és a cégek újabb és újabb felmerülő igényeit.

A honlap célja az, hogy segítsen azoknak a munkavédelmi szakembereknek, akik saját módszereik, dokumentumaik kialakítása során nem akarnak arra pazarolni az idejükből, elméleti tájékoztatókat olvassanak, ahelyett, hogy ez idő alatt el is érhetnék a céljaikat. Itt csak a gyakorlatban már bevált módszereket, segédanyagokat ismerhet meg, melyeket elsősorban a munkahelyi kockázatértékelésekhez, kémiai kockázatbecslésekhez, munkavédelmi szemlékhez és egyéni védőeszközök szabályozásához lehet a gyakorlatban felhasználni.

Ne vesztegesse az idejét!

Védje ügyfeleit azzal, hogy ezen jól bevált rendszer alapján dolgozik!


Cégvezetőként fontos munkavédelmi információkhoz juthat a honlap böngészése közben. Megtudhatja, milyen feladatokat ró magára a temérdek jogszabály, és arra is választ kaphat, hogyan lehet ezeknek a legegyszerűbben eleget tenni.

Megszerezheti a kellő ismereteket, hogy a hatályos előírásoknak megfeleljen a vállalkozása, és megfelelő feltételeket biztosíthasson a tevékenysége közben. És ezért nem kell a munkaidejének a felét azzal tölteni, hogy igyekszik felkutatni, mik is az Önre vonatkozó előírások, pontosan milyen teendői is vannak, és mit is jelentenek azok a kifejezések, amikkel a munkavédelmisek dobálózni szoktak, pl.: kockázatértékelés, munkavédelmi üzembe helyezés, veszélyes anyagok bejelentése, stb.