MUNKAVÉDELEM - TŰZVÉDELEM

Oktatás

Kell-e Önnek munkavédelmi és tűzvédelmi oktatást tartania?
Ha az Ön vállalkozásában akár csak egy munkavállaló is van, akkor már az ő számára is kötelező oktatást tartani.
Nem tűnik fontosnak mindez, hiszen már munkába álláskor tájékoztatta dolgozókat arról, hogy mi a dolga, és mit hogyan végezzen el, mégse éri meg elhanyagolni az oktatást.Előfordult már olyan eset, hogy egy munkabaleset után úgy kerülhette el a munkáltató azt, hogy az egészségbiztosítási pénztár kiszámlázza az ellátás költségét a cégre, hogy a vállalkozás igazolni tudta, hogy a munkavállaló megfelelő oktatásban részesült.)
Önmaga, mint a vállalkozás vezetője, és minden munkafolyamat részletes ismerője, megtarthatja a gyakorlati munkavédelmi oktatást. A konkrét munkavédelmi tárgyú ismeretekről szóló oktatás tematikáját viszont munkavédelmi szakemberrel állíttassa össze!
Ha szeretné, hogy az oktatás terhét levegyék a válláról, vagy elkészítsem az oktatási dokumentációt, keressen meg a „Kapcsolat” fülre kattintva.
Nem csak az oktatással nem kell vesződnie, hanem kap egy oktatási tematikát is írásban, és az oktatáshoz szükséges nyomtatványokat (pl.: nyilatkozatok) is. Az általam elkészített anyaggal akár már “házon belül” is megtarthatja az oktatást Ön, vagy egy alkalmazottja.