MUNKAVÉDELEM - TŰZVÉDELEM

Vállalkozást vezet? Alkalmazottai vannak?

A munkáltatóként az Ön vállát nyomja a biztonságos munkavégzési körülmények megvalósítása, és a törvényekben előírt munkavédelmi és a tűzvédelmi feladatok terhe. (1993. XCIII. tv, 54/2014. BM r., 1996. XXXI. tv. stb.) Ha csak egy alkalmazottja is van, akkor máris vonatkozik Önre a munkavédelmi törvény.

Rendelkeznie kell bizonyos dokumentumokkal is, amelyek egyrészt segítik a szabályozzák a munkavégzés módját, másrészt a hatóságok ragaszkodnak a meglétükhöz, ahhoz, hogy naprakészek legyenek, és szemmel láthatóan az Ön vállalkozására vonatkozzanak.  (Kockázatértékelés, Egyéni védőeszközök rendje, Tűzvédelmi szabályzat stb.)

Ezeket a terheket leveszem az Ön válláról, és a dokumentumokat szakszerűen elkészítem Önnek.

Ne feledkezzen meg az alkalmazottak munkavédelmi és tűzvédelmi oktatásáról sem! Az oktatási tematika elkészítése szintén munkavédelmi és tűzvédelmi szaktevékenység. Az oktatást is megtartom, ne legyen az Ön gondja!

Előfordulhat, hogy alkalmazottja balesetet szenved. A balesetvizsgálatban szakember részvételét írja elő a törvény. Ebben az esetben szintén szakértőként állok a rendelkezésére a vizsgálatban, a szükséges dokumentálásban, a bejelentés folyamatában.

A tevékenység veszélyességétől és a vállalkozás létszámától függően munkavédelmi, illetve tűzvédelmi szakembert kell alkalmaznia a törvényekben felsorolt szaktevékenységek ellátására.

Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem a munkavédelem és a tűzvédelem terén. Ha Önnek egy megbízható szakemberre van szüksége, aki garanciát vállal a munkájára, vegye fel velem a kapcsolatot!

0620/53 99 321